18 Şubat 2011 Cuma

Ailesi sonunda affetmiş!

Yaşantısı nedeniyle ailesinin öfkesini üzerine çeken Sadıka Sabancı aileden aforoz edilmiş; aldığı düzenli aylık da kesilmişti.



Yaşantısı nedeniyle ailesinin öfkesini üzerine çeken Sadıka Sabancı aileden aforoz edilmiş; aldığı düzenli aylık da kesilmişti.

Bu yüzden uçan kuşa borç yapan Sadıka Hanım, tefecilere bile kolunu kaptırmıştı! Borçlarını ödeyebilmek için, Esas Holding'deki hisselerini ve paralarını alabilmek adına ailesini de mahkemeye vermişti!

Aylardır sırra kadem basan ve alacaklılarının peşinde koştuğu Sadıka Hanım'ın babası ve annesi Şevket-Hayırlı Sabancı çifti ile bir daha barışmasının mümkün olamayacağı konuşuluyordu. Zoru başarmışlar; Şevket-Hayırlı Sabancı çifti, kendilerini mahkemeye bile veren kızlarını affetmiş...

TEDAVİ GÖRDÜĞÜ LONDRA'DA YAŞIYOR

Artık araya kim girdi bilmiyorum ama neredeyse bir yıldır sırra kadem basan Sadıka Hanım ile anne-babası, birkaç ay önce barış çubuklarını tüttürmeyi başarmışlar. Sadıka Hanım'ın böbreklerinden ciddi anlamda rahatsız olduğunu da öğrendim.

Bu yüzden ailesi tedavi için Sadıka Hanım'ı Londra'ya göndermiş; bir süredir orada yaşıyormuş. Umarım tez zamanda sağlığına kavuşur. Bu arada, bu haberime galiba en çok Sadıka Hanım'dan alacağı olanlar sevinecektir!!!
http://www.patronlardunyasi.com/haber/Ailesi-sonunda-affetmis/99631
Bülent Cankurt/Günaydın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder