12 Şubat 2011 Cumartesi

Nevsehırlı Is Adamların Kaynasma Yemegı

Nevsehir'deki is adamlari ve yatirimcilar her ay kendi aralarinda düzenledikleri yemekli toplantilarda bir araya gelerek sorunlarini tartisiyor.
Nevsehir Özel Sanayi Bölgesi'ndeki yatirimci is adamlari her ay bir is adami tarafindan düzenlenen yemekli toplantida bir araya geliyor. 7 aydir devam eden toplantilarda ev sahipligini her ay bir is adami üstlenirken Subat ayi toplantisi Güvenal Is Makinalari Ltd.Sirketi sahiplerinden Mesut Buldak'in evsahipliginde Nevsehir Emniyet Müdürlügü Sosyal Tesisleri Topuzluhan'da gerçeklestirildi. Toplantiya Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis Baskani Sacit Uzer, Ticaret Borsasi Baskani Tuncer Gök, ESOB Baskani Ismail Ördü ve çok sayida sanayici ve isadami katildi.
Burada konusan Özel Sanayi Bölgesi Komisyon Baskani Ilhan Kahraman, 7 aydir sürdürdükleri bu uygulama ile bir araya gelen isadamlari ve yatirimcilarin sorunlarini tartisarak bu sorunlar için çözüm önerileri sunduklarini kaydetti. Toplantilara zaman zaman siyasiler ve bürokratlarinda davet edildigini kaydeden Kahraman, bu toplantilarin bundan sonrada düzenli olarak sürdürülecegini vurguladi.
Ticaret Borsasi Baskani Tuncer Gök ise, is adamlarini birlik ve beraberlik içerisinde olmalarindan dolayi kutladi. Nevsehir'de sanayicilerin dayanisma içerisinde olmalari durumunda tüm sorunlarini çözebilecegini belirten Gök, "Yillar önce Nevsehir'in üniversite, havalimani ve özel sanayi bölgesi gibi sorunlarini birlik ve beraberlik içerisinde çözdük. Bundan sonrada bu birlik ve beraberligimizi sürdürecegiz." dedi.
ESOB Baskani Ismail Ördü'de Nevsehir'deki sanayicilerin dayanismasinin tüm Türkiye2ye örnek olmasini diledi.http://www.haberoku.net/haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder