4 Eylül 2012 Salı

Tunus’la ortak çalışmalarımız var

Tunus'a resmi ziyarette bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Tunuslu mevkidaşı Mamiyye el-Benna ile görüştü. 



Tunus'a resmi ziyaret gerçekleştiren Bayraktar, Kartaca Uluslararası havaalanında Tunus Çevre ve Sürdürülebilir Kalkınma Bakanı Mamiyye el-Benna, Türkiye'nin Tunus Büyükelçisi Ömer Gücük, TİKA Tunus Koordinatörü Musa Gürbüz ve Büyükelçilik görevlileri tarafından karşılandı.
Mevkidaşının konuşmasının ardından açıklama yapan Bakan Bayraktar, Tunus'ta olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. ''Tunus, Arap Baharını başlatan ve ekonomik istikrarı en erken sağlayan ülke oldu'' diye konuşan Bayraktar, Tunus'ta her şeyin daha iyi olacağını umduğunu söyledi. 

İki ülke ilişkilerinin son dönemde daha da güçlendiğine dikkati çeken Bayraktar, ''Ekonomik kalkınma alanında Tunus'la ilişkilerimizi güçlendirmek istiyoruz. Biz hükümet olarak öteden beri Tunus'la yakın ilişki içindeyiz. Bu seyahat münasebetiyle yapacağımız temaslar da hükümet programı çerçevesinde. Çevre, arazi geliştirme ve toplu konut konularında Tunus'la ortak çalışmalarımız var" açıklamasında 
bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder