12 Şubat 2011 Cumartesi

Tütüncü Tümsıad'lı Isadamları Ile Bulustu

Tüm Sanayici ve Isadamlari Dernegi (TÜMSIAD) Antalya Subesi tarafindan düzenlenen toplantinin ilk konugu Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü oldu.


Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü Tüm Sanayici ve Isadamlari Dernegi (TÜMSIAD) tarafindan üyelerine yönelik düzenlenen kahvaltili bulusmanin ilk konugu oldu. Baskan Tütüncü, üye isadamlarina yaptigi çalismalarla ilgili bilgiler verdi. Sivil toplum örgütlerinin çatisi altinda toplanmanin, yasamin her alaninda güç birligi olusturdugunu belirten Baskan Tütüncü, “Sanayici isadamlari dernekleri bulunduklari bölgelerin, maddi kalkinmasinda çok önemli katkilar sagliyorlar. TÜMSIAD'in gelismesi ülkemiz için sevindirici bir gelismedir. Ülkemizin dört bir yaninda ayni yöne bakarak güzargah tayin etme kararliliginda olan insanlari bir araya getiren bir olusumdur” diye konustu.
Katilimlarindan dolayi Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü'ye tesekkür eden TÜMSIAD Antalya Sube Baskani Hüseyin Demirezen ise birlik ve beraberlik içerisinde çalismalarini sürdüreceklerini vurguladi
http://www.haberoku.net/haber/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder