9 Şubat 2011 Çarşamba

Antalya Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği ile İlk Toplantıyı BAKA Yaptı

Antalya Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği ile İlk Toplantıyı BAKA Yaptı


BAKA Genel Sekreteri Tuncay ENGİN ve Antalya YDO Koordinatörü Alaattin ÖZYÜREK, 2009 yılında kurulan Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği (YÖRSİAD) yetkilileri ile 3 Şubat 2011 tarihinde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Antalya Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Kenan YÜCE de katıldı.

Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Semih BEKEN, yeni kurulan derneklerini ilk ziyaret eden kuruluşun BAKA olduğunu belirterek, bundan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Semih BEKEN, BAKA’yı basından takip ettiklerini, fakat Ajansı daha yakından tanımak için böyle bir toplantı tertip ettiklerini söyledi. 25 üyesi olan Derneğin mensuplarının çoğunlukla BAKA Bölgesi’nde oturan ve Yörük kültürünü özümsemiş işadamları olduğunu belirten BEKEN, üyelerinin genç ve dinamik bir profil çizdiğini söyledi.

BAKA Genel Sekreteri Tuncay ENGİN ve Antalya YDO Koordinatörü Alaattin ÖZYÜREK, toplantıda YÖRSİAD üyelerine Ajans’ın faaliyetleri ile Ajans’ın bölge kalkınmasına ve yatırımcılara yönelik destekleri hakkında detaylı bilgilendirme sunumu yaptı.

Son olarak da BAKA hibe destekleri konusunda işadamlarının sorularını cevaplandırdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder