23 Ocak 2012 Pazartesi

LYONESS ile tüketici güç birliğinde

LYONESS ülkeleri ve sektörleri kapsayan bağımsız bir alışveriş topluluğudur. Tüm üyeleri için geçerli olan benzersiz avantajı ise, her alışverişte 20.000 üzerindeki LYONESS anlaşmalı işyerlerinin birinden paranızı iade imkânı sunması!

Bir şirketin başarısı ve geleceği her zaman benzersiz bir fikre, net bir vizyona ve onun üzerinde temellendirilmiş bir felsefeye bağlıdır.

LYONESS alışveriş topluluğunun sloganı bu yüzden: Biz birlikte güçlüyüz!
LYONESS alışveriş topluluğunun Antalya Otel’inde düzenlediği tanıtım toplantısında LYONESS Antalya Kobiler Yetkilisi Hatice Bozkurt, LYONESS sistemi hakkında bilgi paylaşımı gerçekleştirdi.
LYONESS; bağımsız ve uluslararası bilinçli tüketici topluluğudur. Her alışverişte nakit para dönüşü sağlayan bu eşsiz fikir sürekli ve artan tüketicilerle satıcıları bölgesel, ulusal ve global pazarda bir araya getirmektedir. Böylelikle tüketiciler istedikleri avantajlı alışverişe satıcılar ise ihtiyaç duydukları devamlı ve artan müşteri potansiyeline sahip olmaktadır. LYONESS satıcı ile tüketiciyi hem online hem de offline alışveriş imkânlarıyla bir araya getirerek her iki tarafa da istediğine sahip olma imkânları sunmaktadır. LYONESS üye firmaları dünyanın en büyük ciro hacimlerinden kazanç elde etmekte ve bu nedenle de müşterilerine eşsiz kazançlar sunmaktadır. Sistemin kazançlarından biride şu ana dek zaten yapmış olduğumuz ancak geri dönüşümü olmayan tavsiyelerimizdir. Artık LYONESS’le tavsiyelerden dolayı da ciddi kazançlar elde edilmektedir.
LYONESS sisteminde tüm harcamalar cashback kart sayesinde kayıt altına alınmakta ve bu kayıtları her zaman kişisel online ofisinden takip edilebilmekte, kazançları 22 TL’ye ulaştığı anda ise kişilerin ve şirketlerin banka hesaplarına nakit olarak aktarılmaktadır. Puan yok mil yok! Bunların yerine her alışverişte nakit geri dönüşü var, eşi benzeri yok!
Ülke ve sektör sınırlaması olmadan ekonomileri canlandıran LYONESS büyük şirketlere reklam gideri olmadan müşteri artışı sağladığı gibi artık yerel işletmeler, kobilere de inanılmaz avantajlar sunmaktadır. Sıfır reklam gideri ile devamlı ve artan müşteri portföyüne ulaşabilme imkânı tanımaktadır. Sistem üzerinden yapılan tüm harcamaların bir kısmı da LYONESS’in kurmuş olduğu child&family fondation'a (çocuk ve aile vakfı) aktarılmaktadır. Vakfın amacı eğitim sağlamak ve yaşamı korumak sloganıyla yardıma muhtaç insanlara yardım etmektir.
LYONESS yüz yıllardır değişmeyen alışveriş alışkanlıklarımızı ilerleyen teknolojinin de gücünü kullanarak sıra dışı ve olağan üstü bir kazanç sistemi haline getirmiştir.
8 yılda Amerika kıtasından Ortadoğu-Afrika’ya kadar uzanan ve dünyayı sarmaya devam eden bu basit fikir dünyanın en büyük iş projesi olarak 2009 yılından bu yana faaliyet gösterdiği, 46.000 iş ortağına ulaştığı Türkiye’de 10.000.000 kullanıcıyı ve onlara avantajlar sunan binlerce üye iş yerini hedeflemektedir.
Her gün gittikçe büyüyen uluslararası tüketici topluluğu bizlere ayrıca risk faktörü olmayan sıra dışı bir kariyere başlama fırsatı da sunuyor. Bu gün bu fırsatı değerlendirerek; uzun vadeli, garantili, sabit bir kazanç elde etme imkânımız var.
Hepsi bu kadar değil bu sadece bir başlangıç.
LYONESS’le tüketiciler bir araya geldiğinde çok daha fazlasını başaracaklar.
LYONESS ile her alışverişte paranız geri gelsin… Merhaba Mehmet bey,Size mail olarak yolluyorum siz istediğiniz sayfanıza koyabilirsiniz.Yalnız yazılar küçük göründüğü için okunmuyor,o yüzden metin olarak gönderdim,yorum kısmına açıklamaları yapıştırırsanız üyelerinizin bilgilenmesini de sağlarsınız
Hatice Bozkurt
Moda Tasarımcısı&LYONESS Yetkilisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder