28 Şubat 2011 Pazartesi

Avrupa’nın zirvesine Türk imzası

Türkiye ve Avrupa’nın en yüksek binalarında bir Türk şirketinin imzası var



İnşaat sektöründe 35 yıllık deneyimi ile ‘Teknik Müteahhit’ olarak, MEP (Mechanical, Electrical & Public Health) tesisat projeleri gerçekleştiren AE Arma - Elektropanç, Avrupa ve Türkiye’nin en yüksek binalarına adını yazdırıyor.

Moskova’daki, Avrupa’nın yapımı bitmiş en yüksek binası olan ‘City of Capitals’ projesini başarı ile tamamlayarak teslim eden firma, şimdi de Avrupa’nın yapılmakta olan en yüksek binası unvanına sahip ‘Mercury City Tower’ projesini üstlendi.

380 metrelik Mercury City Tower

AE Arma-Elektropanç, Moskova’da gökdelenler bölgesi Moskow City’de inşa edilen ve 380 metrelik yüksekliği ile Avrupa’nın yapılmakta olan en yüksek binası olan bu tower’ın ‘Teknik Müteahhit’ olarak seçildi. Mercury City Tower, çok lüks residence ve ofislerden oluşuyor. 158 bin metre kare kapalı alana sahip. Firmanın üstlendiği işin bedeli ise 47 milyon USD.

Avrupa’nın bitmiş zirvesi City of Capitals

AE Arma-Elektropanç’ın ‘Teknik Müteahhit’ olarak üstlenip tamamladığı ve başarı ile teslim ettiği City of Capitals, Avrupa’nın en yüksek birinci ve altıncı sırada ki binaları olan ‘Moskow ve S.Petersburg’ adlı iki kuleden oluşuyor. Moskow Tower, Avrupa’nın en yüksek binası olup 76 katlı ve 307 metre yüksekliğe sahip. Bu yapı, toplam 360 bin metre kare kapalı alanlı ve AE Arma-Elektropanç’ın taahhüdün de tamamlanan bölümünün parasal değeri 56 milyon USD.

Avrupa ve Türkiye’ nin en yüksek binaları

AE Arma-Elektropanç A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kızılhan, AE’nin 35 yıllık tecrübesiyle bir küresel marka olma yolunda hızla ilerlediğini, en yüksek binaların MEP (Mechanical, Electrical & Public Health) tesisatlarında imzalarının bulunduğunu belirterek şunları söyledi:

‘Yeni Projeler sırada bekliyor’

Avrupa’nın yapılmakta ve yapımı bitmiş, en yüksek iki binasının ‘Teknik Müteahhitliğini’ biz üstlendik. Türkiye’mizin en yüksek üçüncü ve dördüncü binası ‘Anthill Residence’ ile sekizinci yüksek binası olan ‘Şişli Plaza’ projelerin de bizim taahhüdümüz altında gerçekleştirildi. AE Arma-Elektropanç olarak, Avrupa’nın yanı sıra Asya ve Afrika’da da çok önemli işler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz pek çok projemize yenilerini eklemek için yoğun çalışma içindeyiz. Bölgesel ve güvenilir bir marka olmayı başaran firmamız, Mercury City Tower Proje ile küresel marka olmaya bir adım daha yaklaşmıştır.
http://www.patronlardunyasi.com/haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder