11 Ekim 2012 Perşembe

BAŞBAKAN ERDOĞAN ’’ 16. Uluslararası İş Forumu’na Katıldı ’’


Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan , CNR Expo Center'de Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen 14. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 16. Uluslararası İş Forumu'nun (IBF) açılışında yaptığı konuşmada, organizasyonu düzenleyen MÜSİAD'ı ve yöneticilerini tebrik etti.
MÜSİAD'ın, 1990'dan beri Türkiye'de başarılı şekilde hizmet veren bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirten Başbakanımız, Türkiye'deki bütün iş adamlarını, değerlerine, inançlarına, potansiyellerine inanarak, güvenerek kucaklamayı hedef alan MÜSİAD'ın, ülke sınırlarını aşan başarılarını gururla izlediklerini söyledi.

Başbakanımız, MÜSİAD'ın gücünü bu milletten aldığını, bu milletin içinden çıka 

n iş adamlarından aldığını ifade ederek, ''MÜSİAD, geçmişte önüne hangi engeller çıkartılırsa çıkartılsın, Anadolu insanının neleri başarabileceğini ortaya koymuş bir sivil toplum örgütü olarak bugünlere geldi. Ekonomik dayanışma yanında, demokrasi, özgürlük, hukuk devleti gibi değerlerin ülkemizde yerleşmesi konusunda da MÜSİAD çok hayırlı hizmetler gerçekleştirdi. MÜSİAD'ın, bir sivil toplum örgütü olarak, bulunduğu coğrafyada bütün İslam dünyası için ideal bir model teşkil ettiğine inanıyorum'' diye konuştu.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder