18 Temmuz 2011 Pazartesi

- MÜSİAD'ın yeni Bakanlar Kurulu değerlendirmesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuna açıklanan yeni Bakanlar Kurulu’na ilişkin açıklamalar yaptı.

MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün açıklanan yeni kabineyi tebrik ederek, Bakanlar Kurulu üyelerinin verimli ve başarılı bir çalışma dönemi geçirmelerini diledi.

Yeni Bakanlar Kurulu’nda görev alan isimlerin önceki yıllarda başlatılan başarılı politikaları devam ettireceğine inandığını ve birçoğunun tecrübeleri ile ilgili bakanlıklarının konularına vakıf olduğunu ifade eden Vardan, “yeni kabinenin bugün itibariyle ülkemizi geldiği noktadan daha da ileriye taşıyacağına inanıyoruz. Özellikle, bu dönemde ihdas edilen yeni bakanlıkların oldukça önemli ve stratejik hamleler. Ayrıca, ekonomi yönetiminin bir ayrı bakanlık tarafından yürütülecek olması da memnuniyet vericidir” dedi.

“Yeni Bakanlar Kurulu’nun Türkiye’nin 2023 vizyonuna yönelik önemli çalışmalar yapacağına olan inancımız ve güvenimiz tamdır” diyen Vardan, yeni kabinede yer almayan Bakanlara da yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz diyerek açıklamasını tamamladı.
http://www.musiad.org.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder