31 Ağustos 2012 Cuma

Boyner'in elinden patron kokteyli

Boynerlerin sosyeteyi buluşturan nikahının ardından, iş dünyası bu kez de düğün eğlencesinde bir araya geldi.


Boynerlerin sosyeteyi buluşturan nikahının ardından, iş dünyası bu kez de düğün eğlencesinde bir araya geldi. Damadın ailesinin Cunda Adası'ndaki evinde yapılan eğlencede Cem Boyner, davetliler için özel olarak 'patron kokteyli' hazırladı
Türkiye'nin önde gelen işadamlarından Cem Boyner'in, eski eşi Bilgün Sazak'tan olan kızı Emine Boyner ile Kürşat Yağları'nın sahibi Mustafa Kürşat'ın oğlu Ali Kürşat, uzun süre konuşulacak bir nikah töreninin ardından dün gece Cem Boyner'in Cunda Adası'ndaki evinde düğün eğlencesi düzenlediler. Düğüne iş ve sosyete hayatının önde gelen simaları katılırken Boyner Ailesi'nden dede Osman Boyner, babaanne Ayten Boyner ve ikiz kardeşler Ayşe-Elif Boyner hazır bulundu. Çekilen toplu aile fotoğrafında Emine Boyner'in annesi Bilgün Sazak'la, Cem Boyner'in şu anki eşi Ümit Boyner'in yan yana poz vermesi dikkat çekti.
Düğün konseptinde tüm erkeklerin beyaz smokin tercih etmesi hoş bir görüntü yaratırken, ceket ceplerine taktıkları mor sümbül çiçekleri dikkatlerden kaçmadı. Damat tarafı olan Kürşat Ailesi'nin tüm erkekleri beyaz smokine siyah papyon takarken, Cem Boyner taktığı kırmızı papyonla ilgi odağı oldu.
 Deneyen tam puan verdi
 Nikahın ardından dün de çiftin düğün eğlencesi gerçekleştirildi. Kürşat Ailesi'nin Cunda Adası'ndaki evinde yapılan eğlencede renkli anlar yaşandı. Yaklaşık olarak 750 davetlinin katıldığı geceye işadamı Cem Boyner'in konukları için özel olarak hazırladığı sürpriz damga vurdu. Akşam saat 23.00'e kadar devam eden eğlencede Boyner, davetliler için özel olarak 'Patron kokteyli' adlı bir içki hazırladı. Boyner'in kendi elleriyle hazırladığı kokteyl, konuklar tarafından büyük beğeni topladı.
AKŞAM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder