1 Mart 2011 Salı

Kadının intikamı: Eşim devleti dolandırıyor


Ankara'da, kocasının kendisine ihanet ettiğini öğrenen H.Ü., soluğu savcılıkta aldı.

Eşinin Pakistan üretimi cerrahi el aletlerini 'Alman malı' diyerek devlete 100 katı fiyata sattığını belirten H.Ü., belgeleri de delil gösterdi

Eşinin ihanetini öğrenen H.Ü. isimli kadın, "Kocam devleti dolandırıyor" diye ihbarda bulundu. Savcılığa başvuran H.Ü., eşinin Pakistan malı cerrahi el aletlerini, 'Alman malı' diye devlete 100 katı fiyatına sattığını gösteren belgeleri de delil gösterdi. Savcılık, koca R.Ü. hakkında soruşturma başlatırken; Sağlık Bakanlığı da firmanın satış iznini iptal ederek bugüne kadar sattığı cerrahi el aletlerini toplatma kararı aldı. "Acı intikamın" ilk adımı, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan dilekçeyle atıldı. H.Ü.'nün ihbar dilekçesine göre, kocası R.Ü.'ye ait A.M. isimli fima, Almanya'dan CİATEK ve REBSTOCK el cerrahi malzemeleri satan firmayla distribütörlük anlaşması yaptı ancak tanıtım ürünleri dışında tek bir ürün dahi almadı.

AŞK TUZAĞI KURUYOR

Tanıtım ürünlerinin kopyalarını Pakistan'da kaçak bir atölyede, yine kaçak işçilere yaptıran firma; bu ürünlere, Türkiye'de "Made in Germany" damgası ile Alman firmalarının ismini bastırdı. Pakistan yapımı ürünler, Alman malı gibi gösterilerek üniversite hastanelerine 100 katı fiyatına satıldı. Firma, sahte noter mührüyle distribütörlük anlaşmalarını yenileyerek ihalelere girdi.

Savcılığa sunulan dilekçede, "Pakistan'dan sahte mal getirmek, devleti zarara uğratmak, sahte evrak düzenlemek, fatura satmak ve rüşvet" iddiaları da yer aldı.Bu yolla firmanın yılda ortalama 800 milyon lira ciro yaptığı iddia eden H.Ü., "Kocam, kadınları aşk tuzağına düşürüyor. İlk karısının da üzerine firma kurmuş ve usulsüz işlemlerinden dolayı karısını boşamış. Daha sonra aynı işlemi bana yaptı. Ben firmayı üzerimden devretmek isteyince beni de aldattı. Yeni ortağı aynı zamanda sevgilisi. Hedefi kadınlar ama aşk için değil sahtecilik için" dedi. H.Ü., eşinin Kırıkkale Bayisi olan sevgilisi F.Y. adına S. Medikal adlı bir firma kurduğunu ve burada Pakistan yapımı ürünleri devlete satmaya devam ettiğini de öne sürdü.

1.5 DOLARA 100 EURO

Pakistan yapımı tıbbi cihazların, Kırıkkale Üniversitesi Hastanesi, Mersin Üniversitesi Hastanesi, İstanbul Okmeydanı Hastanesi, Bitlis Devlet Hastanesi, Kars Devlet Hastanesi, Konya Numune Hastanesi, Yalova Devlet Hastanesi, Ankara Numune Hastanesi, Hacettepe Üniversitesi, Özel Ceyhan Hastanesi, Ankara Etimesgut Devlet Hastanesi ile Ankara ve İstanbul'daki özel tıp merkezlerine satıldığı belirtildi.

Pakistan'da 1.5 dolara yaptırılan bir tıbbi cihazın Türkiye'de 100 euroya satıldığını iddia eden H.Ü., kendisini maddi manevi zarara uğratan eşinden boşanacağını açıkladı. Savcılık, koca R.Ü. hakkında soruşturma başlatırken; Sağlık Bakanlığı da firmanın satış iznini iptal ederek bugüne kadar sattığı cerrahi el aletlerini toplatma kararı aldı. H.Ü., eşinin A. Medikal adına distribütörlük anlaşması yaptığı Alman firmalar Ciatec ve Rebstock'un yöneticilerine de durumu bildirdi. Firma yetkilileri, bugüne kadar kendilerinden numune ürün dışında hiçbir tıbbi el cihazı satın almayan A. Medikal hakkında hukuki işlem başlatmaya hazırlanıyor.
http://www.patronlardunyasi.com/haber
Safure Canturk/Sabah

1 yorum:

  1. İhtiyacı olan insanlara yardım etmek için kurulmuş bir organizasyonuz
    Mali yardım gibi yardım. Yani, finansal olarak geçiyorsanız
    Sorun yaşıyorsanız, mali karışıklığınız varsa ve
    Kendi işinize başlamak veya borcunuzu ödemek veya ödemek için bir krediye ihtiyacınız var
    Faturaları, güzel bir işe başlamak ya da zor buluyorsun
    Yerel bankalardan sermaye kredisi temin edin, bugün e-posta ile bize ulaşın
    rebeccawilliamsloanfirm@gmail.com

     "Öyleyse, bu fırsatı size bırakmayın,
    Aşağıda ayrıntıları doldurmanız ve iade etmeniz önerilir.

    Adınız: ______________________
    Senin adresin: ____________________
    Senin ülken: ____________________
    Senin görevin: __________________
    İhtiyaç duyulan kredi miktarı: ______________
    Kredinin süresi: ____________________
    Aylık gelir: __________________
    Cep numarası: ________________
    Daha önce kredi talebinde bulundunuz mu: ________________
    Eğer daha önce bir kredi açtıysanız, dürüstçe nerede davranıyorsunuz? ...

    Hızla harekete geçin ve finansal stres, karışıklık ve zorluklardan kurtulun
    REBECCA WILLIAMS LOAN FIRM ile bugün e-posta yoluyla iletişime geçin:
    rebeccawilliamsloanfirm@gmail.com

    YanıtlaSil